Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti Melatonin hormonu Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi

Rize İçin Acil Taşkın Uyarısı

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için Rize Merkez, Güneysu ve Kalkandere ilçelerinde ani taşkın riski bulunduğunu açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Rize için ani taşkın uyarısında bulundu. Uyarıya göre, son gerçekleşen yağışlar ve RADAR'dan elde edilen görüntüler dikkate alındığında ilerleyen saatlerde Rize Merkez, Güneysu ve Kalkandere ilçelerinde ani taşkın riski bulunuyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, dere yatağında bulunan köprü ve menfez çevrelerinde meydana gelebilecek taşkınlara karşı ilgili kurum, kuruluşlar ve vatandaşların hazırlıklı ve dikkatli olmasının önem arz ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.