Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC kredi ihracı içişleri bakanlığı

Rodos Başkonsolosu Şekercioğlu Marmaris Belediye Başkanı Acar’ı Ziyaret Etti

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı Türkiye’nin Rodos Başkonsolosu Atıf Şekercioğlu ziyaret etti.

Marmaris Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, göreve yeni atanan Rodos Başkonsolos Şekercioğlu görev yerine geçmeden Belediye Başkanı Acar’ı ziyaret etmek istedi. Şekercioğlu, dün Muğla’da olduğunu dile getirerek, “Suyun öteki tarafında görev yapacağım. Karşılıklı çalışmalarımız mutlaka olacak, her alanda. Oraya geçmeden önce tanışmak istedim” ifadelerini kullandı.

Başkan Acar’ı bugün makamında ziyaret eden Başkonsolos Şekercioğlu, “Sizinle ilgili olarak çok olumlu cümlelere tanık oldum. Ankara’da sizden övgü dolu sözlerle bahsediyorlar. İşbirliğimizi güzel projelerle daha da canlandıracağımıza inanıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.