Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kovid19 bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

“Sağlıklı Nesiller Yetiştirmek En Büyük Amaçlarımızdandır”

Bakırköy’de sağlıklı nesiller yetiştirmeye önem verdiklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “Bakırköy’de sağlıklı nesiller yetiştirmek en büyük amaçlarımızdandır. Eğitime, sağlığa ve spora belediye olarak desteğimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Bakırköy Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği yaz spor okullarına katılan 7-14 yaş arası 5 bin çocuk, Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nde ağız ve diş sağlığı taraması ile çocuk doktoru muayenesinden geçiriliyor.



Bakırköy’de sağlıklı nesiller yetiştirmeye önem verdiklerini belirten Başkan Kerimoğlu, sporcu çocuklara yapılan sağlık taraması hakkında şu bilgileri verdi:

“Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde 9 branşta ücretsiz olarak tam zamanlı düzenlediğimiz yaz spor okullarımızdan bu yıl 5 bin 7-14 yaş arası çocuğumuz yararlanacak. Yaz spor okullarımıza gelen tüm çocuklarımızı aynı zamanda yine ücretsiz olmak üzere Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nde gruplar halinde ağız ve diş sağlığı taraması  ile çocuk doktoru muayenelerini yapıyoruz. Çocuklarımızın yarıdan fazlasında ağız ve diş sağlığı problemi var ve bu problemler ileride çocuklarda ciddi sorunlara yol açabiliyor. Ayrıca çocuk doktorumuz da çocuklarımızın kapsamlı muayenelerini yapıyor. Gerek ağız ve diş sağlığı taraması gerekse çocuk doktoru muayene raporlarını da ailelerimize sunuyoruz. Bakırköy’de sağlıklı nesiller yetiştirmek en büyük amaçlarımızdandır. Eğitime, sağlığa ve spora belediye olarak desteğimizi artırarak devam ettireceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.