Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir

Şampiyon Yüzücüden Başkan Oktay'a Ziyaret

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay bu sabah başarılı bir sporcuyu ağırladı.

1-5 Mayıs tarihlerinde 10. kez düzenlenen Aquamasters Uluslararası Yüzme Yarışlarında, bir çok derece elde eden Deniz Kayadelen, kupalarıyla birlikte Başkan Oktay'ı ziyaret etti.

Başarılı yüzücü Kayadelen'e antrenörü Kamil Resa Alsaran da eşlik etti. Almanya'da yaşayan profesyonel yüzücü Deniz Kayadelen 400 Serbest Genel Klasman ve Yaş Grubu 1.lik, 800 Serbest Genel Klasman ve yaş grubu 1. lik, 50 Kelebek Yaş Grubu 1. genel klasman 2.lik, 100 Kelebek, Genel Klasman 1.lik, 200 Kelebek Türkiye Rekoru, 5km Yaş 1.lik, Genel Klasman 2.lik, 3km genel klasman 1.lik derecelerini elde etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.