Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Sarıyerliler Ela İçin Buluştu

5 yaşındaki Ela’nın hayata tutunması için Sarıyer Belediyesi ve Kızılay işbirliğiyle başlatılan kampanya  ve ardından gerçekleşen Haluk Levent konserine binlerce kişi destek verdi. 



Sarıyer Belediyesi’nin İstinye Tersane Alanı’nda Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Haluk Levent konseri, Sarıyer’de çok anlamlı bir kampanyaya da vesile oldu. Saat 22.00’da başlayan konser öncesi  lösemi tedavisi gören 5 yaşındaki Ela Taşçı ve ilik nakli bekleyen diğer hastalar için Sarıyer Belediyesi ve Kızılay işbirliğiyle açılan stantta uygun donör arandı.
 
Ela’ya umut oldular
 
Saat 18.00 itibariyle açılan Kızılay çadırına gelen yüzlerce kişi Ela ve onun gibi iyileşmeyi bekleyen insanlara umut olmak için İstinye Tersane Alanı’nda sıraya girdi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de Kızılay çadırını ziyaret ederek projeye öncülük etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Oktay Aksu da kampanya için kan verenler arasındaydı. Kan verme işlemi sabaha karşı 02.00’a kadar sürdü.


 
Kapanışı İzmir Marşı’yla yaptı
 
Kök hücre kampanyasının devam ettiği saatlerde rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent sahneye çıkarak Sarıyerliler ile hep bir ağızdan sevilen şarkılarını seslendirdi. Minik Ela için başlatılan kampanyalara tüm platformlarda destek veren usta müzisyen, Sarıyer’deki sahnesinden de sık sık kan verilmesi için anons yaptı. Binlerce Sarıyerlinin katıldığı konserde Başkan Şükrü Genç’in kendisine çiçek vermesinin ardından İzmir Marşı’nı seslendiren sanatçı unutulmaz bir geceye imza attı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.