Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Seferihisar Belediyesi'nde İşçiye Bayram Müjdesi

Seferihisar Belediyesi 1 Mayıs İşçi Bayramında Çalışanlara çifte bayram diyerek toplu sözleşmenin imzalandığını açıkladı.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye işçilerine 1 Mayıs müjdesi verdi. Toplu sözleşmeyi imzaladıklarını söyleyen Başkan Soyer, işçi maaşlarına yüzde 11 zam yaptıklarını açıkladı. 

Seferihisar Belediyesi’nde son yedi yılda olduğu gibi belediye işçileri yine 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda toplu sözleşme sevinci yaşadı. Seferihisar Belediyesi ve Belediye İş Sendikası tarafından sürdürülen toplu iş sözleşmesinin tamamlandığını belirten Başkan Soyer, maaş ve sosyal yardımlarla beraber yüzde 11 zam yaptıklarını açıkladı.  

Seferihisar Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde belediye işçileriyle birlikte düzenlenen imza töreni Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Belediye İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Mutoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcıları Nilgün Durmazer, Gürhan Özata ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleşti. 

Törende konuşan Belediye Başkanı Tunç Soyer; “ Her 1 Mayıs öncesinde olduğu gibi sendikamızla bir araya geldik.  İçerisinde bulunduğumuz bütün zor koşullara rağmen müzakerelerimizi olumlu bir şekilde tamamlamayı başardık.  Geleneğimizi bozmadığımız için çok mutluyum. Tüm çalışan arkadaşlarımdan işlerine daha sıkı sarılmalarını ve Seferihisar’ın geleceğine katkı sağlamalarını istiyorum. Seferihisar’da yakaladığımız barış ve bir arada yaşama ortamının da tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum” dedi. 

Belediye İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Ahmet Mutoğlu yaptığı konuşmasında şunları söyledi: Belediyenin içinde bulunduğu durumu biliyoruz. Özellikle Bütünşehir yasasından sonra küçük belediyeler büyük zorluklarla iş yapmaya çalışıyor. Seferihisar Belediye Başkanımız Tunç Soyer yine büyük fedakarlıklarla toplu sözleşmeye imza attı. Kendisine minnettarız. Şimdi işçi kardeşlerimizin alın terlerinin karşılığını alırken işlerine daha çok sahip çıkmasını ve performanslarını iki katına çıkarmalarını bekliyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.