Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

Şehit Aileleri Altındağ’da

Yozgat’tan gelen şehit Polis aileleri ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Polis aileleri Altındağ’ı gezdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün öncülüğünde düzenlenen gezide Yozgat’ta yaşayan şehit Polis aileleri ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Polis ailelerini Altındağ Belediyesi misafir etti. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve eşi Gülhan Altınok ile Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin eşi Saadet Tiryaki’nin bulunduğu 50 kişilik heyet Altındağ’ı gezdi. Düzenlenen gezi Hamamönü’nde başladı ve Mehmet Akif Ersoy Evi’ni ziyaret edildi. Şehit yakınları gezinin devamında Taceddin Dergahı’ na gezdi ve ardından Altınköy Açık Hava Müzesi’ni ziyaret etti. Şehit aileleri Altınköy’e hayran kaldı ve bölgedeki zanaatkârların sanatlarını sergilediği atölyelere büyük ilgi gösterildi.
Gülhan Altınok bir arada oldukları sürece tüm zorlukların üstesinden geleceklerini belirterek şehit yakınları için “Onların hakkı asla ödenemez” dedi. Altındağ Belediye Başkanı’nın eşi Saadet Tiryaki’de şehit yakınlarını ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ve şehitlerin asla unutulmayacağını söyledi.           
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.