Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Şehit Yarbay Songül Yakut’un Adı Kreşe Verildi

Bakırköy Belediyesi yapılan yeni kreşe Şehit Yarbay Songül Yakut’un adını verdi.

Bakırköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde Şehit Yarbay Songül Yakut Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Selçuk Biber, Sivil Toplum Kuruluşları, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

Kerimoğlu, nüfusa oranla en çok kreş hizmeti veren belediye olduklarını belirterek, “Çocuk Evlerimizdeki kreş hizmetinin yanı sıra ücretsiz sanat ve spor kurları düzenliyoruz. Tıp merkezimizde de her gün ilçemize bağlı ilköğretim okullarından bir sınıfa, bilgilendirici, koruyucu, önleyici eğitimler verip tedavilerini yapıyoruz. 23 Nisan’da açacağımız Nene Hatun Çocuk Evi ile Çocuk Evi sayımızı 10’a çıkartacağız” dedi.

Gündüz kreş hizmetinin verileceği Şehit Yarbay Songül Yakut Çocuk Evi’nde, akşam saatlerinde Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde etkinliklere katılacak ailelerin çocuklarına bakım hizmeti verilecek. Mesleki eğitimlerini tamamlamış psikolog, hemşire, öğretmen kadrolarıyla, resim, müzik, dans, satranç, boyama ve kesme, kağıt çalışmaları gibi branşlarda, çocuklara sosyal becerilerinin de gelişimi için dersler verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydlngurbuz 6 yıl önce

SonguLyakutkomtanbasrLibirkotanevsane