Ses Yarışmasına Başvurular Devam Ediyor

Bu yıl 44. sü kutlanacak olup, Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan Türk Pop ve Türk Halk Müziği Yarışmaları için başvurular devam ediyor.
 
15-25 yaş arası yapılacak ses yarışmalarından Türk Halk Müziğinin ilk ön elemesi 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 10:00’da, Türk Pop Müziğinin ilk ön elemesi ise 14 Mayıs Pazar günü saat 10:00’da Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne ön kayıtlar sürerken, katılımın yoğun olması bekleniyor.



44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde sanat, spor, tiyatro, konserler ve paneller olmak üzere, kültürel değerleri de ön plana çıkaracaklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bu yıl düzenlenen ses yarışmasının geniş kapsamlı bir katılımla gerçekleştirildiğini vurguladı.
Başkan Turgut, “1974 yılında ilçemiz Silifke’de ilk olarak kutlanan Müzik ve Folklor Festivali içerisinde yapılan ses yarışmalarını geleneksel olarak devam ettiriyoruz. Her yıl ilçemizde 20-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimiz bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla 20-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Düzenlenen ses yarışmalarında genç yeteneklerin ortaya çıkmasını sağlıyor, başarılı gençlerimizi ödüllendiriyoruz.
Bu yılda bu ses yarışması kategorisinde 15-25 yaş arası Türk Pop Müziği ve Türk Halk Müziği yarışmaları yapmayı planladık.Genç yeteneklerimiz yarışmalara katılarak ön elemelere hazırlanıyorlar. Jüri ekibimizde bu genç yetenekler arasından dereceye girecek en iyi sesi olan gençlerimizi belirleyecekler.



Türk Pop Müziği ve Türk Halk Müziği dallarında ödüllü olarak yapılan ses yarışmaları kültür haftamıza zenginlik katmaktadır. Gençlerimize şimdiden başarılar, jüri üyelerimize de kolaylıklar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.