Seyhan Belediyespor U-12 Ve U-13 Futbol Takımları Şampiyon Oldu

Altyapıdan önemli isimler yetiştiren ve Türk sporuna kazandıran Seyhan Belediyespor U-12 ve U-13 futbol takımları Ligleri şampiyon olarak tamamladı.

2018-2019 futbol sezonunda U-12 ve U-13 minikler liginde yapılan müsabakalar sonucunda Seyhan Belediyespor takımları şampiyon oldu. Teknik sorumlu Mehmet Ali Birbiçer yönetimindeki Seyhan Belediyespor takımlardan U-13 takımı grup maçlarında oynanan 11 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik alarak grubu 1. sırada tamamlayıp Playoff kalma başarısını gösterirken playoff müsabakalarında da 3 galibiyet 1 beraberlik alarak grup şampiyonu oldu. Final maçında Gençlerbirliği’ni mağlup eden ekip Adana şampiyonu oldu.

U-12 Grup maçlarında ise Seyhan Belediyespor takımı 9 maçta 8 galibiyet 1 yenilgi ile grubu 2. sırada tamamlayıp playoff oynamaya hak kazanıp playoff grup maçlarında da 4 galibiyet 1 beraberlik alarak grup şampiyonu oldu. Diğer grup şampiyonu Yapı Meslek Spor’u Adana final maçında yenerek şampiyon olarak kupa kaldıran taraf oldu.

Minikler aldıkları şampiyonluk kupasını Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a armağan etti.

Başkan Akay Sporun her türüne ve her alanına her zaman destek olmayı sürdüreceklerini belerterek şampiyon takımları ve hocalarını tebrik etti. Akay, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Sporda başarılı olmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani görev saymak gerekir’ ’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.