Öne Çıkanlar azerbaycan diyarbakır Ayyuka Kent akbank eNBE türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Seyhan Belediyespor’da Yüzler Gülüyor

Süper Amatör Küme ‘nin güçlü takımlarından Seyhan Belediyespor geçtiğimiz pazar günü Muharrem Gülergin Stadı’nda karşılaştığı Baklalıspor’u 4-2 yenerek puanını 6’ya çıkardı ve zirve yarışında bir önemli engeli daha geride bıraktı.


6 puana yükseldi
Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanılan ve kalabalık bir futbolsever kitlesinin izlediği 90 dakika mücadelesi’nde Seyhan Belediyespor’u, Baklalıspor karşısında galibiyete taşıyan golleri Oğuzhan Gencer, Serbay Avcı, Oğuzhan Yücel ve Mert Kiri kaydetti.  Zorlu müsabakayı kayıpsız kapatarak 6 puana yükselen Mavi-Beyazlılar ligin ilk haftasında da Denizli Mithatpaşaspor’u 3-1 mağlup etmişti.


Arslan ve Sayında’dan galibiyet kutlaması
Seyhan Belediyespor’u, Baklalıspor karşısında Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Nesrin Arslan, Seyhan Belediyesi İşletmeler Müdürü ve Seyhan Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Semih Sayında da yalnız bırakmadı. Arslan ve Sayında, alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladıklarını belirterek başarılı sonuçlar almaya devam edeceklerini söylediler.


Rakip Akkapıspor
İlk iki haftayı kayıpsız kapatan Seyhan Belediyespor bu hafta sonunda Akkapıspor ile karşılaşacak.  Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörleri Fuad Kınalı, Cem Hallaceli ve Alper Yeşil, “ Geride kalan haftaları unuttuk. Akkapıspor maçına odaklanmış vaziyetteyiz. Hedefimiz iyi oynayıp galibiyet serisini devam ettirmek” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.