Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Pandemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi

Silifke Belediyesi Çevre Düzenleme Çalışmalarına Devam Ediyor

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Mara (Kırobası) Mahallesi’nde devam eden çay bahçesi ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Silifke Belediyesi, Mara Mahallesinin merkezinde bulunan çay bahçesi, park, çeşme ve çarşı civarında ki çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Silifke Belediye Başkanı Turgut ise mahallede esnafları ziyaret ederek, belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetleri ve yapılmakta olan çalışmaları inceledi.



Turgut, daha önceki ziyaretinde mahallenin aciliyet gerektiren yollarını inceleyerek, bu eksiklikleri giderdiklerini belirterek “Bu yayla sezonumuzda da mahallemizin merkezinde bulunan kahvehane, tuvaletler ve pazar yeri olarak kullanılan kötü durumdaki mekânların yıkımını ve çevre düzenlemesini yapıyoruz. Buraya bir tane güzel bir çay bahçesi, temiz bir tuvalet, park alanı ve kaldırım düzenlemesi gibi kalıcı ve güzel hizmetler kazandırıyoruz. Bununla birlikte mahallemizin merkezinde yer alan sosyal yaşam alanlarını düzenleyerek, görüntü kirliliğine sebebiyet veren yapıları ve kalıntıları ortadan kaldıracağız” bilgisini paylaştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.