Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Silifke, Hizmetlerle Kazanmaya Devam Ediyor

Silifke Belediyesi hizmetleriyle kente güzellik katmaya devam ediyor. Belediye tarafından yapım çalışmalarında sona gelinen Sayağzı Mesire Alanı, açılış için gün sayıyor.

Doğanın ve yeşilin buluştuğu 11 bin m2 alan üzerinde devam eden mesire alanı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.Hızla devam eden çalışmalar kapsamında mimari özelliklere sahip Barbeküler, Piknik masaları, Oyun grupları, Yıkama tezgâhları, Düğün alanı, Büfe ve Wc’lerin zemin düzenlemeleri tamamlanıyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Vatandaşlarımızın piknik yapabileceği dört dörtlük bir mesire alanıkentimizde maalesef yoktu. Var olan küçük alanlarda büyük bir eksiklik ve bakımsızlık içerisindeydi.



Bu eksikliği dikkate alarak,ilçemizde sosyal hayatın canlanması, kentimize gelen yerli ve yabancı konukların hoşça vakit geçirebilmesi için güzel bir proje başlattık. Çevre düzenlemeleri ve donatılarıyla kentsel yapıya estetik ve işlevsel katkı sağlayacak bu alanımızı kısa sürede halkımızın hizmetine açacağız. Çevre düzenlemeleri, yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarında sona geldik. İçerisinde Barbeküler, Piknik masaları, Oyun grupları, Yıkama tezgâhları, Düğün alanı, Büfe ve Wc’lerin bulunacağı bu alan, kentimize ayrı bir canlılık ve artı değer katacaktır.

Göksu Nehri kenarında, doğanın ve yeşilin buluştuğu böyle bir mesire alanında hem bedeniniz hem de ruhunuz dinlenecek. Burada yapacağınız en keyifli şey şüphesiz ailenizle, eşinizle ve komşularınızla piknik yapıp, çocuklarınızla hoşça vakit geçirebilecek olmanızdır.
Bu alan aynı zamanda yürüyüşe çıkarak, gazetenizi ve derginizi okuyabileceğiniz sessiz, sakin ve ender yerlerden bir tanesi olacaktır. Akşam saatlerinde ışıklarla renklenen bahçesinde düğün organizasyonlarınızı yapmak, çayınızı yudumlarken serin vadi esintisinin tadını çıkarmak en büyük özlemimizdir. Bu hizmetimizin kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.