Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Silifke, Yeni Projelerle Daha Da Güzelleşiyor

Silifke Belediyesi yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımların yanı sıra yeni projeleri hayata geçirmek için de çalışmalarına devam ediyor. Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 2017 ve 2018 yılları içerisinde birçok yeni projeyi hayata geçireceklerini belirterek, “Projelerimiz kentimizin geleceğine imza atacak projelerdir. Biz ilçemizin her yönü ile cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz. Bu nedenle planlamalarımız tamamen kentimizin uzun yıllarını kurtaracak çalışmalardır” dedi.

BAŞKAN TURGUT, ‘SİLİFKE’Yİ GÜZEL BİR GELECEK BEKLİYOR’
09.09.2017 Cumartesi günü saat 20:00’da Mesire Alanı açılışı ve Fatma Turgut konserine tüm ilçe halkını davet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “İlçemizin neredeyse her noktasında bir çalışma yapıyor, projeler üretiyoruz. 2017 ve 2018 yılları içerisinde kentimize daha fazla yatırım ve hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. 4. Köprü, Mesire Alanları, Kale Eteği Seyir Terası, Anaokulları, Gazi ve Taşucu Mahallesi Kapalı Pazar Yerleri, Hayvan Pazarı, Mara Yaylası Düzenleme, Cemevi Projesi, Kapalı Otopark ve Muhtar Evleri gibi birçok projeyi bu yıl ve önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayarak hayata geçiriyoruz. Bu projelerle ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmaktadır”

“BÜTÜN ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN BİR BİR GELİYORUZ”
İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Turgut, "Her şey vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle şehir merkezimizi ve 88 mahallemizi yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getiriyoruz. Yollar açıyor, parklar yapıyor yeni sosyal yaşam alanları kazandırıyoruz. Bir taraftan da mevcut yollarımızın bakımını ve ilçemize kazandıracağımız büyük projelerin takibini yapıyoruz. Bizim için imkânsız olan hiçbir şey yok. Fakat zaman içerisinde karşımıza çıkan bütün zorlukları bir bir aşarak hizmetlerimizi hızlı bir şekilde yapmaya devam edeceğiz" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.