Silifke’de İncir ve Fıstık Festivali Gerçekleşti

Silifke’nin Nuru Mahallesi'nde İncir ve Fıstık Festivali gerçekleşti. Festivale CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut da katıldı.

Silifke Belediyesi tarafından Nuru Mahallesi’nde düzenlenen İncir ve Fıstık Festivali, çevre ilçeler ile mahallelerden gelen vatandaşı buluşturdu. Festivale CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, CHP Mersin eski Milletvekili Ali Rıza Öztürk, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Belediye Başkanı Mustafa Turgut da katıldı. Standlar, yarışmalar, yemek ikramı, Halk Oyunları gösterileri, Belediye Tiyatro Topluluğunun gösterileri ve yine belediye Fasıl grubunun konserinin yer aldığı festivalin son bölümünde Ankaralı Ayşe Dinçer sahne aldı.

Birlik ve beraberlik içerisinde daha birçok hizmeti gerçekleştireceklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Bende bu yörenin bir evladı olarak göreve geldiğim günden bu yana sizlerle birlikte olmaktan, sizlere hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duydum. Barışın ve özgürlüğün kenti Silifke’mizin bu güzel mahallesinde İncir ve Fıstık Festivalini gerçekleştirmenin mutluluğunu ve güzelliğini yaşıyoruz” dedi.
CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak ise, Silifke’nin mahalleleriyle birlikte önemli bir ilçe olduğunu belirterek, “Nuru Mahallesi İncir ve Fıstık Festivali’nin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Sizlerle böyle bir etkinlikte bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha büyük ve daha coşkulu festivallerde bir araya geliriz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.