Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

Silifke’de Vatandaşlar Hafta Sonu Mesire Alanına Akın Etti

Silifke Belediyesi tarafından hizmete açılan Sayağzı Mesire Alanı, hafta sonlarında vatandaşların akınına uğruyor. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Mesire Alanı, kent merkezinde yer alması ve kolay ulaşımı sebebiyle büyük ilgi görüyor.

Silifke Belediyesi tarafından hizmete açılan Sayağzı Mesire Alanı, hafta sonlarında vatandaşların akınına uğruyor. Göksu Nehri kenarında ki rengârenk bahçesi, çocuklara özel oyun alanlarıyla günün 24 saati hizmet veren alan, özellikle hafta sonlarında vazgeçilemeyen dinlenme mekanı oldu. Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ise yeni hizmet ve projelerin devam edeceğini belirterek “Kentimize rahat nefes aldıracak yeni sosyal yaşam alanlarını kazandırmaya devam ediyoruz. İlçemizin her bir köşesinin ayrı ayrı güzellikleri mevcut. Bu güzellikleri bu mekânları yeni projeler ve hizmetlerle taçlandırmaya devam edeceğiz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.