Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Sincan Belediyesi, Hayvanseverlerin Ekipman Desteği Taleplerini Gerçekleştiriyor!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a sosyal medya’dan sokak hayvanlarının barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla ekipman talebinde bulunan gençlere geri dönüş yaparak hertürlü desteği verebileceklerini söyledi.  Hayvansever gençler ile birlikte  sokak hayvanlarının soğuklardan korunabilmesi amacıyla çok sayıda kulübe yapılarak ilçenin belli noktalarına yerleştirdi.

 

Sincan Belediyesi özellikle sokak hayvanları için her türlü talebi gözardı etmeden sokaktaki hayvanlara hakketiği hayatı sunmak için destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a sosyal medyadan ulaşan 3 genç sokak hayvanları için ekipman talebinde bulunmuştu. Başkan bunun üzerine gençlerden iletişim bilgisi alıp Çevre Koruma Müdürü Özgür Uyanık koordinasyonuyla  Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait marangozhanede hep beraber bir araya gelinerek kalıcı çözüm için neler yapılabilinir konuşuldu. Gençler burada bulunan ekipmanlarla sokak hayvanları için kulübeler inşa etti ve ihtiyaç noktalrına yerleştirildi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan; “ Hayvanları korumak kollamak hepimizin görevi bu anlamda özellikle belediyelere çok görev düşüyor. Biz her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız. Halkımız bize gerek sosyal medyadan gerekse iletişim numaralarımızdan her zaman ulaşarak bizden destek isteyebilir. Bu bizi çok mutlu eder. Ben ve ekibim her zaman hayvansever dostlarımızın yanındayız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.