Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen zorlu psm tarkan İrem Derici Ebru Gündeş Hadise ambulans kıbrıs öğrenci

Sinemada 'İkinci Bahar'

İkinci baharlarını yaşamak, kültürel ve sosyal aktivitelerle hayatına renk katmak isteyen Yenimahalleliler, Yenimahalle Belediyesi İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezleri’ni doldurmaya devam ediyor. Her gün ayrı bir etkinlikle, yeni dostluklar kuran İkinci Bahar üyeleri bu kez de sinema keyfi yaşadı. Karşıyaka İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi sakini olan 45 kişi hem sinemada film izleyip hem de yaşıtlarıyla keyifli zaman geçirdi.

-DEDEMİN FİŞİ GÜLDÜRDÜ-

İkinci Bahar’ın müdavimleri, Acity AVM’de Güldür Güldür ekibinin rol aldığı "Dedemin Fişi" filmini izledi. Filmi keyifle izleyen Atilla ve Cemile Aycan çifti, Yenimahalle Belediyesi İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi sayesinde birçok etkinlik yaptıklarını ifade ederek, "Bugün buraya arkadaşlarımızla gelip film seyrettik. Bizim oldukça keyifli bir zamandı. Bu merkez sayesinde hem sosyalleşiyoruz hem keyifli vakit geçiriyoruz" dedi.

-"YAŞLILARIMIZ TOPLUMUN ÖNEMLİ DEĞERİ"-

Gazi Mahallesi,  Karşıyaka Mahallesi ve Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi olmak üzere üç ayrı merkezde bir araya gelen emekliler, filmi büyük bir keyifle izledi. Yaşlıların kendini geliştirmesi ve zamanlarını dolu dolu geçirmesi için çalıştıklarını ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fetih Yaşar, "Toplumun her kesimini mutlu etmek için çalışmalarımız sürüyor. Çocuklar için anaokulları yaptığımız gibi toplumumuzun önemli değeri yaşlılarımız için çalışmalarımız sürüyor" dedi.  Yenimahalle Belediyesi olarak yaşlı dayanışma merkezlerine büyük önem verdiklerini kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bu hizmet aynı zamanda sosyal belediyecilik anlayışına uygun bir hizmet. Emekli olan ya da yaşı ilerlemiş olan hemşerilerimizin güzel vakit geçirmelerini istedik. Bu merkezlerimizde bir araya gelen hemşerilerimiz hem birlikte hoşça vakit geçiriyorlar hem de düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçiriyorlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.