Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon

Şişli’de Cumhuriyet Coşkuyla Kutlanacak

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü öncülüğünde düzenlenen “Cumhuriyet Yürüyüşü” 29 Ekim Pazar günü saat 18.30’da Atatürk Evi önünden başlayacak. Yürüyüş sonrası sanatçı Mehmet Erdem konser verecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları her yıl olduğu gibi bu yıl da Şişli’de farklı etkinliklerle kutlanacak.  Saat 14.00 itibariyle müzik grupları Şişli’nin 4 farklı noktasında sahne alacak. Gruplar Esentepe Metrocity AVM yanı, Osmanbey Atatürk Evi Önü, Tayyareci Fehmi Sokak, Abdi İpekçi Caddesi başında yer alan sahnelerde gösterilerini sunacaklar.

Gün içinde devam eden cumhuriyet coşkusu akşam saatlerinde Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü öncülüğünde düzenlenecek olan Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü ile devam edecek. Saat 18.00’de Osmanbey’de bulunan Atatürk Evi’nin önünden başlayacak olan yürüyüş öncesi vatandaşlara 10 bin bayrak dağıtılacak. Yürüyüş Abdi İpekçi Caddesi’nde son bulacak. Bayram kutlaması, Abdi İpekçi Caddesi alanında Mehmet Erdem’in vereceği konserle devam edecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.