Öne Çıkanlar azerbaycan diyarbakır Kent Ayyuka eNBE istanbul çin türkiye 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

“Siyaset Değil Hizmet Adamıyım”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 5 yıldır belediyeye siyaset sokmadığını belirterek, “Belediye başkanının görevi siyaset yapmak değil, hizmet üretmektir. Biz de belediyeyi bu anlayışla yönettik. Ben hangi görüye sahip olursa olsun Çukurova’da yaşayan herkesin başkanıyım. İkinci dönemde de aynı anlayışla hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 5 yıldır siyasi görüş ayrımı yapmadan herkese eşit ve adaletli hizmet götürdüklerini söyledi.

Belediyeevleri Mahallesi’ndeki seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Soner Çetin, törende vatandaşlara hitap etti. Çok fazla seçim merkezi açmak gibi bir düşünceleri olmadığını belirten Başkan Çetin, “Önemli olan seçim merkezlerinde oturmak değil, çevresinde seçimle ilgili çalışma yapmasıdır. Çünkü ağaç dalıyla gürler. Örgütler, adaylar, yöneticiler sahada çalışma yapıyoruz. Bu konuda sizlerden de destek bekliyorum. Çünkü hepinizin belirli bir çevresi var. Çok çalışarak bizlere destek olmanızı bekliyoruz. Ben tek başıma bir şey yapamam ama insanın sizin gibi yol arkadaşı olursa başarı gelir” dedi.

"SAVAŞA DEĞİL SEÇİME GİDİYORUZ"

31 Martta yerel seçim yapılacağını ve belediye başkanı, belediye meclis üyesi, muhtar seçileceğini hatırlatan Soner Çetin, “Ancak bu yerel seçime başka anlamlar yüklemeye çalışanlar var. Merak etmeyin ülkenin beka sorunu yok. Öyle bir sorun olsa en başta bu ülkeyi biz sahipleniriz. Bazılarını dinliyorum sanki seçime değil, savaşa gidiyoruz. Sanki belediye başkanı değil de savaşı yönetecek komutanı seçeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, sadece kendisine oy veren değil herkesin başkanı olduğunu söyleyerek, yerel seçimlerde halkın partiye değil adaya göre tercih yaptığını kaydetti. Bu konuda Adana’nın dikkat çekici sınavlar verdiğini ifade eden Soner Çetin şöyle devam etti:

BİZ PROJE ANLATIYORUZ ONLAR BAŞKA ŞEYLER

“Herkesin bir siyasi görüşü var, gönül verdiği bir parti var. Bu insanların şeref madalyasıdır. Ancak yerel seçimlerin kendine özgü bir durumu var. Genel seçimlerde gönül verdiğiniz partiye, lidere oy verin ancak yerel seçimlerde kim çalışkan, kim dürüst, kim hizmet verecekse ona oyunuzu verin. Bu anlamda ben tüm görüşlere mensup vatandaşlarımızın oyuna talibim. CHP’nin adayları vatandaşlara hizmetlerini projelerini anlatırken diğerleri başka şeyler söylüyor. Çünkü anlatacakları bir hizmetleri projeleri yok. Ben de Büyükşehir adayımız Zeydan Karalar da hizmetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Beni ve Zeydan Karalar’ı seçeceğinize inanıyorum. Uyum içinde katılımcı, çoğulcu ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızı sürdüreceğiz.”

Soner Çetin’in konuşmasının ardından Belediyeevleri sakinlerinin yoğun katılımı ile seçim koordinasyon merkezinin açılışı “hayırlı olsun” dilekleriyle yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.