Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti tsk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ankara suriye

Sokakta Yaşayan Can Dostlara ‘Şimşek’ Hızında Kulübe

Vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda harekete geçen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yavru köpeklere çatı sağladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşlardan gelen talebin ardından, Fen İşleri Müdürlüğü atölyesinde hazırlanan kulübe ile yavrulara ve annesine sıcacık bir yuva sağladı. Sokak hayvanlarına verdiği öneme ve ‘Alma Sahiplen’ sloganına vurgu yapan Başkan Ramazan Şimşek “Vatandaşlarımız bizimle iletişime geçerek, sokakta baktıkları yavru köpeklerin ve annelerinin bir yuvaya sahip olması taleplerini dile getirdi. Bizde Fen İşleri Müdürlüğü atölyemizde yaptığımız kulübemizi vatandaşlarımıza teslim ettik. Can dostlarımız Gölbaşı’nda bizlere emanet” dedi.

İletişime geçen vatandaş ise anında geri dönüş aldıklarını söyleyerek “Belediye Başkanımıza duyarlılığı nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Yavru köpekler ve anneleri şimdi sıcacık bir yuvaya kavuştu” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.