Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd esnaf Koronavirüs TarımÜFE 10 Kasım amerika vakıfbank bahçeli terörist tsk

Söke Belediye Başkanı Tuncel’den  15 Temmuz Mesajı

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, "Bu ülke çok demokrasi sınavı verdi. Bunlardan biri 15 Temmuz’dur. Nereden gelirse gelsin darbelere karşıyız." dedi.   

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Tuncel, 15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde yayınladığı mesajında; “Bu ülke çok demokrasi sınavı verdi. Bunlardan biri 15 Temmuz’dur. Nereden gelirse gelsin darbelere karşıyız. Demokrasiye, milli birlik ve bütünlüğümüze yapılan saldırılara karşı Türk Ulusu hep dik durmuş, göğsünü siper ederek kendi iradesini ortaya koymuştur. Ülke ve Millet olarak demokrasiden, özgürlüklerden, bağımsızlıktan ödün vermeyeceğimizin örneğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğimiz 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde; şehitlerimiz ve gazilerimizi minnetle anıyor, tüm hemşerilerimin ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum.  Darbelere Hayır; Yaşasın Demokrasi, Yaşasın Özgürlükler, Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.