Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Söke Belediyesi 4 Yılda Mevcut Park Sayısını İkiye Katladı

Söke Belediyesi, son 4 yılda 31 yeni park ve yeşil alan oluşturarak ilçedeki park ve yeşil alan sayısını 76’ya yükseltti.

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 2014 yılına kadar Söke’de toplam 45 park ve yeşil alan bulunurken, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın döneminde 31 yeni park ve yeşil alan yapıldı. 2014 yılından 2018 yılının ilk 6 ayına kadar Söke’de bin 600 ağaç dikimi, 21 bin 393 fidan dikimi gerçekleştirilirken, toplam 97 Bin 188 metrekare park ve yeşil alan yaratıldı.Yapımı tamamlanan park ve yeşil alanlara toplam 43 takım yeni çocuk oyun alanı ve 15 takım açık hava spor ünitesinin montajı yapıldı. Ayrıca 2 yeni yürüyüş parkuru ve 3 adet de yeni basketbol sahası oluşturuldu. Başkan Toyran, Söke’de planladıkları yeşil alan miktarını arttırma, daha ferah ve daha yeşil bir kent yaratma hedeflerini gerçekleştirmeye başladıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.