Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Sıkıntı 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Phaselis 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti Cyril Ramaphosa

Söke Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Söke Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında 2018 yılını ve 124 belediye işçisini kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Söke’de Belediye Başkanlığı ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş görüşmeleri sona erdi. Belediye ile sendika arasında 2018 yılını ve 124 belediye işçisini kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sosyal denge, enflasyon ve refah payı oranında artış yapıldığını belirten Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, tüm işçiler adına Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür etti. Söke Belediye Başkanı Toyran ise iki taraf için de iyi bir sözleşme olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.