Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin çin Muhbir ysk Hakkari pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Söke Belediyesi’nden İki Açılış

Söke Belediyesi iki açılışa hazırlanıyor. Söke Belediyesi tarafından Güllübahçe mahallesine yapılan mesire alanı ve Bağarası kapalı pazaryeri gerçekleşecek törenlerle açılacak.

Söke Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Güllübahçe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve adeta botanik bir bahçeyi andıran mesire alanı açılışı 13 Ekim Cuma günü saat 18.30’da gerçekleşecek. Güllübahçe Mahallesi Turunçlar mevkiinde bulunan mesire alanı açılışında sanatçı Selcen Kökçen Şahin sahne alacak. Diğer bir açılış ise Bağarası Mahallesi’nde kapalı pazaryerinin açılışı olacak. Sadece Bağarası değil, çevresinde bulunan çok sayıda mahalleye de hizmet veren kapalı pazaryerinin açılış töreni 17 Ekim Pazartesi günü saat 18.30’da yapılacak. Bu açılış töreninde de sanatçı Saime Cantürk sahne alacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.