Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Söke Belediyesi’nden Üniversite Adaylarına Tercih Semineri

Söke Belediyesi ve Ankamer Danışmanlık işbirliği ile 21 Temmuz saat 12.00’de Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda üniversite adaylarına yönelik “Yetenekten Kariyere Meslek Seçimi” konulu tercih semineri düzenlenecek.

Söke Belediyesi ve Ankamer Danışmanlık işbirliği ile üniversite adaylarına doğru tercih semineri düzenlenecek. Öğrenci ve velilerine yönelik gerçekleşecek tercih semineri 21 Temmuz Cuma günü saat 12.00’de Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapılacak. Üniversite ve bölüm seçimlerinin önemli noktaları ile seçimlerinin gençlerin hayatlarına olabilecek yansımalarının aktarılacağı seminerde, Uzman Psikolog Aşina Türkay ve Psikolog Süeda Buğdayeken konuşmacı olacak.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.