Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist chp Covid19 enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya pkk galatasaray abd

Söke Kent Müzesi Öğrencilere Yerinde Ders İmkânı Sunuyor

Yeni eğitim yılının başlamasıyla birlikte Söke Kent Müzesi öğrencilerin akınına uğramaya başladı. Üst katında Söke ve çevresinin tarihini, alt katında ise nostalji çocuk oyuncaklarını barındıran müze okullara da yerinde ders imkanı sunuyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda Söke Belediyesi tarafından yeniden düzenlenmesiyle Söke Kent Müzesi olarak yeninde açılan Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi yoğun ilgi görüyor. Üst katında Söke ve çevresinin tarihini, alt katında ise nostalji çocuk oyuncaklarını barındıran Çocuk Oyuncakları Müzesi ile geçmişi günümüze taşıyan müzeyi Kocagözoğlu İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde gezdi. Müze sorumlusu rehberliğinde müzeyi gezen öğrenciler müzede bulunan objeleri dikkatlice incelerlerken, yaşadıkları kentin tarihi hakkında da bilgi edindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.