Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Söke’de Çocuklar Oyuncak Müzesini Gezdi

Söke’de çocuklar, Kent Müzesi ve Çocuk Oyuncakları Müzesi’ni ziyaret etti. Çocuklara Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da eşlik etti.

Yeni eğitim yılının başlamasıyla birlikte ilçe okullarının öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ziyaret akınına uğrayan Söke Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi, Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulu’nu ağırladı. Söke Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından oluşturulan Söke Çocuk Oyuncakları Sergisini gezen çocuklar, anne-babalarının oynadığı oyuncakları görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çocukların gezisine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.