Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin

Söke’de Parklara Kamera Sistemi Kuruluyor

Parklara verilen zararların önüne geçmek, oyun alanlarında çocuklar ve ailelerinin huzurunu sağlamak adına Söke Belediyesi sorumluluğundaki parklara güvenlik kameraları kurulmaya başlandı.

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre söz konusu güvenlik kameralarının kurulumu, ilk olarak Yenicami Mahallesi 6 Eylül Parkı ve Yenikent Mahallesi Zeytin Dalı Parkı’nda yapıldı. Kısa süre içinde Atatürk Mahallesi Umut Vural Engelsiz Parka da kurulacağı belirtilen güvenlik kamerası çalışmaları Söke Belediyesi sorumluluğundaki diğer parklarda da devam edecek. 

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, vatandaşlardan gelen yoğun talep ve zaman zaman parklarda yaşanan olumsuzlukları göz önünde bulundurarak, parklara güvenlik kamerası kurmayı gündemlerine aldıklarını belirterek, güvenli ve huzurlu sosyal alanlar yaratmak istediklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.