Öne Çıkanlar palandöken Arap Çinli Bilim İnsanları Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çimento Sektörü Yüzde 43 Zam Oranında Uzlaştı Çinin yüzde kaçı Kovid19 aşısı oldu Çin Büyükelçiliği Çin Komünist Partisi Çin Devlet Sağlık Komisyonu Müdür Yardımcısı Li Bin Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian

Söke’deki Pazar Yeri Yenileniyor

Söke Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde bulunan ve cumartesi günleri kurulan pazar yeri yeniden düzenleniyor.

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya yeni düzenlemede toplam bin 750 metrekare kapalı alan yaratılacak, zemin betonu atılarak modern bir hale getirilecek. Pazar yeri cumartesi günleri kurulacak pazarın dışında ise bölgeye otopark alanı olarak hizmet edecek. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Atatürk Mahallesi’ndeki pazar yeri alanın en çok şikayet alan yerlerden biri olduğunu belirterek, “Yapacağımız düzenleme hem vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamda alışveriş yapmalarını sağlayacak, hem de geniş alanın pazar yeri dışında kullanımına da imkan sağlayacak. Kısa süre içinde çalışmayı tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.