Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Söke’deki Yaz Okulu Kurslarının Final Gecesi Şölene Dönüştü

Söke Belediyesi yaz okullarında eğitim alan öğrenciler, bu yıl dördüncüsü gerçekleşen final gecesinde hünerlerini sergiledi. Kurslara katılan öğrencilerin öğrendiklerini sahneye taşıdığı etkinlik Cumhuriyet Meydanında gerçekleşirken gecede adeta çocuk şenliği coşkusu yaşandı.

Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen yaz okulu kurslarının final gecesi şölene dönüştü. Kurslara katılan öğrencilerin öğrendiklerini sahneye taşıdığı etkinlik Cumhuriyet Meydanında gerçekleşirken  gecede adeta çocuk şenliği coşkusu yaşandı. Yaz okullarında gitar, zumba, halk oyunları, Anadolu Ateşi (modern dans) ve bale gibi branşlarda eğitim alan öğrenciler, bu yıl dördüncüsü gerçekleşen final gecesinde hünerlerini sergiledi.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın da izlediği etkinliğin sunuculuğunu minik kursiyerler yaptı. Etkinlikten büyük keyif aldığını belirten Toyran, öğrenciler ve öğretmenleri başta olmak üzere kursların gerçekleşmesinde emeği olan herkesi kutlayarak şunları kaydetti:
“Halk Eğitim Merkezimizle birlikte bu yıl 4.’sünü gerçekleştirdiğimiz yaz okullarına 21 branşta 2 bin 25 öğrencimiz katıldı. Bu akşam kurslarda öğrendiklerini bizlerle paylaşırlarken mükemmel performansları ile bizleri gururlandırdılar. Çocuklarımızın ayakları yere basan, kendine özgüveni yüksek olan bir nesil yetişmekte olduğunu görüyoruz. Cumhuriyetimizin devamlılığı adına, ülkemizin tam bağımsızlığı adına çok güçlü bir nesil yetişiyor.  Bu etkinlik dört yıldır gerçekleşirken her geçen yıl üzerine bir şeyler koyduğumuzu düşünüyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.