Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı Koç Holdingin 2023 yılı net karı

Sömestr Tatilinin İlk Hediyesi Kuşadası Belediyesi’nden

Kuşadası Belediyesi kentte yaşayan çocukların sömestr tatillerini keyifli bir şekilde geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Sömestr tatili boyunca 3 farklı tiyatro oyunu Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde çocuklarla buluşacak.

Kuşadası Belediyesi, sömestr tatilinin ilk saatlerinde çocukları eğlenceli bir tiyatro oyunuyla buluşturdu. Kuşadası Belediyesi Çocuk Tiyatrosu tarafından hazırlanıp, sahneye koyulan “Renkli Hayatlar” isimli oyun Kuşadalı çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Genel Sanat Yönetmenliğini Nurten Helik’in, Yönetmenliğini ise Hakan Kutay Pekgöz’ün yaptığı tek perde halinde ve ücretsiz olarak sahnelenen tiyatro oyunu salonu dolduran çocukların yoğun beğenisini aldı.  “Renkli Hayatlar” isimli çocuk oyunu bugün saat 19.00’da bir kez daha Erkan Yücel Sahnesi’nde seyirci karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.