Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan

Soner Çetin, Başarılı Olmaya Devam Ediyor

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi’nin (AKAM) yaptığı ankette “en başarılı belediye başkanları” arasında yer aldı.

Gezici Araştırma Şirketi’nin 7 ay önce 30 büyükşehirde gerçekleştirdiği araştırmada “En Başarılı Belediye Başkanı” seçilen Soner Çetin, AKAM tarafından 2-8 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen araştırmada da Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

Gezici Araştırma Şirketi’nin düzenlediği ankette yüzde 67,8 oy oranıyla “En Başarılı Belediye Başkanı” seçilen Başkan Çetin, AKAM tarafından yapılan araştırmada başarısını artırdı ve yüzde 68’lik oy oranıyla Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından oldu.

Başarısını Koruyan Tek Başkan

Gezici Araştırma Şirketi’nin yaptığı araştırmada ilk 10’a giren belediye başkanları arasından, AKAM’ın yaptığı araştırmada ilk 10’da yer alan tek isim Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin oldu.   

AKAM’ın yaptığı anket sonuçlarına göre, sıralamada yer alan belediye başkanlarının, 7 ay önce yapılan ankette sıralamaya giremediği görülürken, her iki şirketin araştırmasında da Soner Çetin’in ismi yer aldı. Başkan Soner Çetin’in bu sonuçlara göre başarısını binde 2 oranında artırdığı da görüldü.

Yerel ve genel seçimlerde yaptıkları tahminlerle dikkat çeken Gezici ve AKAM şirketlerinin yaptığı anketlerde başarı oranını artırarak, sürdüren Çetin’in başarısının tesadüf olmadığı da dikkat çekti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.