Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Soner Çetin'den Emekli Dinlenme Evlerine Ziyaret

Çukurova Belediyesi ve Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) Başkanı Soner Çetin, yapımı devam eden Emekli Dinlenme Evleri ve hizmete giren Beyazevler Semt Kreşi'ne ziyarette bulundu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Beyazevler Mahallesi, Huzurevleri Mahallesi, Toros Mahallesi, Belediye Evleri Mahallesi ve İller Bankası Emekli Dinlenme Evlerine ziyarette bulundu.Yaptığı ziyaretlerde emeklilerin taleplerini dinleyen Çetin'e emekliler, “Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Sosyal demokrat belediyecilik budur” diyerek teşekkür etti. 

"Türkiye'de Bir İlk"

Çetin, emeklilerin evlerinde hissetmesi için bu projeleri hayata geçirdiklerini söyledi ve şöyle devam etti: “Türkiye’de ilk kez kadın ve erkek emeklilerin bir arada dinlenip hoşça vakit geçirebileceği Emekli Dinlenme Evleri’ni hizmete açıyoruz. . Dönem dönem bu ziyaretlerde bulunup sizlerin nabzını ölçüp, taleplerinizi dinliyoruz. Türkiye’nin örnek alacağı projelere imza atıyoruz. Birçok belediyeden özellikle Cumhuriyet Halk Partili belediyelerden, projelerimizi örnek aldıklarına yönelik kutlamalar alıyor ve mutlu oluyorum. Adana halkı, yeni projelerimiz için bizi izlemeye devam etsin. Türkiye’nin örnek alacağı yeni projelerimiz gelmeye devam edecek” 

"Her Semte Kreş"
Beyazevler Semt Kreşi’ni ziyaret ederek, çocuklarla ve veliler ile sohbet eden Çetin, ihtiyaç duyulan her semte semt kreşi yapacaklarını yineledi. Beyazevler 75. Yıl Parkı’nda yapımı devam eden Emekli Dinlenme Evinde de incelemelerde bulunan Başkan Çetin, “Biliyorum ki, Beyazevler Mahallesi’ndeki vatandaşlarımız buradaki emekli evinin tamamlanmasını hasretle bekliyorlar. 15-20 gün sonra bu Emekli Dinlenme Evimiz de hazır hale gelecek. Daha sonra tefrişat hazırlıkları tamamlanacak ve en kısa sürede Emekli Dinlenme Evimiz hizmete girecek. Yapımına başlanan 6. Emekli Evi’miz de 100. Yıl Mahallesine olacak. 100. Yıl halkına müjdemiz olsun” diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.