Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Soner Çetin Türkiye’nin En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Seçildi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, BTM Danışmanlık Şirketi’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ankette, yüzde 75.3 başarı oranıyla, Türkiye’nin “En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” seçildi.

BTM Danışmanlık firmasının, Türkiye genelinde her bir ilçede 600 kişiyle gerçekleştirdiği telefon anketinde, yüzde 75.3’ünün oy oranıyla Çukurova Belediye Başkanı Çetin, “En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” olarak seçildi. Çetin, aynı oy oranına ulaşan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı oldu.

Çetin, hizmetlerin ve çalışmalarının karşılığını, halkın takdiri ile aldığını belirterek, “Bağımsız anket şirketlerinin yaptığı araştırmalarda 6 kez birinci seçilmem de halkımızın takdiridir. Halkımıza layık olmak için yaptığımız çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.