Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

TarımTech Fuarı Kapılarını Açtı

Lüleburgaz Belediyesi ve Renkly Fuarcılık tarafından düzenlenen Trakya 12. Tarımtech Fuarı açıldı.

Trakya'nın en büyük fuarı olma özelliğine sahip olan Lüleburgaz Trakya 12. Tarımtech 2017 Fuarı Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri ve semt merkezinde açıldı. Modern çağın tüm gereksinimlerini karşılayan tarım makinelerinin ziyaretçilere sunulduğu ve çiftçilerin tüm ihtiyaçlarının karışlanacağı araçların yer aldığı fuara ilk gün yoğun bir ilgi vardı. Kırklareli, Edirne, Tekirdağ gibi Trakya’nın farklı illerinden gelen çiftçiler fuara yoğun ilgi gösterdi.

Bölgemiz İçin Önem Taşıyan Bir Fuar

Fuarda bir konuşma yapan Lüleburgaz Belediyesi Başkan Vekili Deniz Şahin, “20-24 Eylül tarihlerinde düzenlenen 12. Trakya Tarımtech 2017 fuarı, ekonomik hayatımızın vazgeçilmezi olan tüccar, sanayici, perakendeci ve tüketiciyi muhataplarıyla bir araya getiren bir organizasyondur. Çiftçiler ve ziyaretçiler için çeşitli alternatiflerin sunulduğu, yeni ürün ve teknolojilerin bir arada görüldüğü, yeni yöntemler hakkında bilgilerin verildiği, çiftçilerimizin katılımcı firmalarla buluştuğu bölgemiz için önem taşıyan bir fuardır. Emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.