Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay atatürk operasyon başbakan binali yıldırım

Temizlik İşçisinden Örnek Davranış

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde (TİM) görevli bir işçi tarafından geri dönüşüm kutusunda bulunan ve markete ait olduğu anlaşılan ürün, iş yeri sahibine iade edildi.

YANLIŞLIKLA ÇÖPE ATILAN ÜRÜN İŞLETMEYE İADE EDİLDİ

Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri örnek gösterilecek bir davranışın altına imza attı. TİM’de çalışan Yadiger Şimşek, Camikebir Mahallesi Sabucalı Sokak üzerindeki geri dönüşüm kutusunda market ürünü buldu. Şimşek’in durumu amirlerine bildirmesi üzerine çevredeki güvenlik kameraları incelendi. Yapılan araştırma sonrasında ürünün market çalışanı tarafından yanlışlıkla geri dönüşüm kutusuna atıldığı tespit edildi. Piyasa değeri 6 bin TL olan ürün, TİM Amiri Uğur Zeybek tarafından işletme sahibi Metin Karabıyık’a teslim edildi. Temizlik İşçisi Yadiger Şimşek’in duyarlı davranışı ise takdirle karşılandı.

“ÇOK MUTLU OLDUM”

Ürününü teslim aldığı için çok mutlu olduğunu belirten işletme sahibi Metin Karabıyık, “Böylesine dürüst ve namuslu insanların hala var olduğunu bilmek beni çok duygulandırdı. Başta Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel olmak üzere ürünümün bana ulaşmasını sağlayan bütün çalışanlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.