Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Türkiye'nin Kalemleri Kuşadası'nda Buluştu

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Atatürk Meydanı’nda düzenlenen Kuşadası 3. Yazarlar Şenliği'ni ziyaret etti. Stantları dolaşarak yazarların eserlerini inceleyen Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, "Kuşadası kültür ve sanat etkinliklerinin başkenti olacak" dedi.


Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kuşadası Yazarlar Şenliği'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Atatürk Meydanı’nda açılan yazar stantlarını tek tek dolaşan Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, etkinliğe katılan 30 yerel yazarın eserlerini yakından inceledi.

"SANATIN VE SANATÇININ DESTEKÇİSİYİZ"
Kuşadası'nın kültür ve sanat etkinliklerinin başkenti olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, "Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel, her zaman sanat ve sanatçının yanında. Kuşadası Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceğiz. Düzenleyeceğimiz etkinliklerle Kuşadası Ege Bölgesinin kültür ve sanat başkenti olacak. Yerel yazarlarımıza şenliğe katıldıkları için Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.