Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd vakıfbank

Ünlü Sanatçılar Silifke Yoğurduna Hayran Kaldı

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, EMITT Fuarı’nda Silifke Belediyesi standını ziyaret eden Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Silifkeli sanatçılar Ali Altay ve Hacer Kirişçi Özil’e Silifke yoğurdu, çilek ve cezerye ikram etti.

Belediye başkanları, turizmciler bürokratlar ve ünlü sanatçılar Silifke standını ziyaret ederek Silifke Belediye Başkanı Turgut ile sohbet ettiler. Turgut, tahta kaşıklarla Silifke’nin yoğurdunu tadan ve çilek yiyen ünlü ses sanatçıları Latif Doğan ve Mahmut Tuncer’i Silifke’ye davet etti.

Sanatçılardan Mahmut Tuncer, “Silifke gerçekten güzel bir kent. Böylesine havası, suyu ve insanı güzel bir ilçede yaşamayı çok isterdim. Standı çok beğendim. Özellikle limon ve halkoyunları ekibi dikkatimi çekti” dedi. Silifkeli sanatçılar Ali Altay ve Hacer Kirişçi Özil’e de Silifke yoğurdu ikram eden Başkan Turgut, kendilerini fuarda ziyaret eden tüm misafirlere teşekkür etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.