Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek

Unutulmaz Müzisyen Doğum Gününde Şarkıları İle Anılacak

Beşiktaş Belediyesi, usta sanatçı Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta İpek Açar’ın himayesinde birbirinden özel, usta seslerin katılacağı bir konser düzenliyor.
 
Mustafa Kemal Merkezi(MKM)’de 20.30’da başlayacak olan "İyi ki doğdun Kayahan" senfonik konserinde, Kayahan’ın eşi sanatçı İpek Açar’ın yanı sıra çok sayıda sürpriz sanatçı da Kayahan şarkılarını seslendirecek. Büyük Usta’nın kızı Beste Açar Haravon, bu özel gecede Elif Güvendik ile birlikte gecenin sunuculuğunu üstlenecek.

Nilüfer, Fatih Erkoç, Zara, Mustafa Ceceli, Gökhan Türkmen, Yonca Lodi, Hakan Aysev, Burcu Güneş, Serkan Çağrı, İntizar, Suat Suna, İskender Paydaş, ve İpek Açar ‘’İyi ki Doğdun Kayahan” Senfonik Konseri’nde bir araya gelerek usta sanatçıyı doğum gününde hep birlikte anacaklar. Konsere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve çok sayıda davetli de katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.