Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Yapılandırmadan 17 Bin Mamaklı Yararlandı

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanun’dan faydalanmak isteyen 17 bin vatandaş Mamak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurarak borçlarını yeniden yapılandırdı.
 
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Yapılandırmanın getirdiği fırsatlardan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemize gelerek borçlarını yeniden yapılandırdı”  dedi.

 “Kişiye Uygun olan ödeme seçeneklerine Göre Yapılandırıldı”
 
"Mamak Belediyesi’ne başvuran mükellefler; emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, işgal harcı, asfalt katilim payı gibi borçlarını yasa gereği faizi ve cezalarını sildirerek yeniden yapılandırdı. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar kendileri için en uygun olan ödeme seçeneklerine göre borçlarını yapılandırdı. Mükelleflere iki ayda bir ödemenin öngörüldüğü yeniden yapılandırmada 6 taksit 12 ay vade, 9 taksit 18 ay vade, 12 taksit 24 ay vade ve 18 taksit 36 ay vade seçenekleri sunuldu ”ifadesini kullandı.
 
Mamak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün  vatandaşların mağdur olmaması için yoğun şekilde mesai yaptıklarına dikkat çeken Akgül, “19 Eylül- 25 Kasım tarihleri arasında Mamak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne gelen 35 bin vatandaş da tahakkuk için işlem yaptırdı "şeklinde konuştu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.