Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Yaralı At Kurtarıldı

Mamak Belediyesi Veteriner Hizmetlerine gelen bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler yaralı halde buldukları atı sağlığına kavuşturdu.

Mutlu Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından sağ ön ayağından yaralanmış ve yürüyemeyen at, veterinerlerce yapılan ilk tedavisinin ardından sahibine teslim edildi. Müdahale sırasında olay yerine gelen at sahibi, uygulanan tedavi için veteriner hekimlerine teşekkür etti. Atı sahibine teslim eden ekipler, yaralı atın kontrollerinin devam edeceğini açıkladı.

Veterinerlerimiz var gücüyle çalışıyor

Sokakta yaşayan tüm hayvanlar için belediye veteriner hizmetlerinin hassasiyetle çalıştığını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Zor durumda kalan sahipli, sahipsiz bütün hayvanlar için veterinerlerimiz var gücüyle çalışıyor. Can dostlarımızın daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri için mücadele veriyorlar" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.