Yazlık Sinema Adana’da Tekrar Hayat Buluyor

Adana’da kurulan açık hava sinemaları, insanlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile  “Dondurmam Gaymak” filmini izledi.
 
Zamanla kaybolmaya yüz tutmuş yazlık sinemalar, Adana’da tekrar sinemaseverlerle buluşuyor. Etkinlik kapsamında Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Şehitler Parkı’nda “Dondurmam Gaymak” filmi gösterildi.



Filmi izlemeye gelen Seyhan Belediye Başkanı Karalar, açık hava sinemasının bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmediklerini dile getirdi. Türk sinemasının geldiği noktada Adanalıların büyük emeği olduğunu vurgulayan Karalar, “Kadınların mutluluğu bizim için çok önemli, kadınların mutluluğu için gerekli her şeyi yapıyoruz ve yapacağız. Çünkü bir ülkede kadın mutlu değilse, herkes mutsuzdur” dedi.
 
Katılımın ücretsiz olduğu yazlık sinemada, patlamış mısır ve gazoz dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.