Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan el emekleri facebook bahçeli süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg kredi ihracı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Yenimahalle Belediyesi'nden Miniklere Diş Taraması

Yenimahalle Belediyesince, belediyeye ait 5 anaokulunda eğitim gören 3-6 yaş arası 500 çocuğun ağız ve diş taramaları yapıldı.

80. Yıl Anaokulu, Batıkent Anaokulu, Şehit Yüzbaşı İlker Aydın Anaokulu, Ragıp Tüzün Anaokulu ve Adile Naşit Anaokulu’nda gerçekleştirilen taramalarda muayenenin ardından minik öğrencilere, dişlerini nasıl fırçalayacakları hakkında da uygulamalı olarak bilgi verildi.

Kahramanlara Cesaret Belgesi

Yenimahalle Belediyesi doktorlarından Eylem Avşar tarafından gerçekleştirilen taramalarda çocuklara diş sağlığı ve ağız bakımı bilincini kazandırmak için aylık diş takvimi hediye edilirken küçük kahramanlara muayenede gösterdikleri cesaret nedeniyle “Cesaret Belgesi” verildi.

Sağlıklı dişler, sağlıklı gülüşlere sahip olmak için çocuklarımızın küçük yaşlarda bilinçlendirilmesinin çok önemli olduğunun altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Belediye olarak her zaman ilçemizde hasta, yaşlı, engelli ve çocuklarımıza öncelik verdik. Çocuklarımızın sağlığı, geleceğimizin sağlığı olduğuna göre sosyal belediyecilik gereği rutin sağlık kontrollerimize devam edeceğiz” dedi.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.