Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi Hakkari recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Yenimahalle’de 2’inci Dönem Kampı

Yenimahalle Belediyesi’nin ilçede yaşayan ortaöğretim, lise ve mezun öğrencilere “Eğitime Destek Projesi” kapsamında ücretsiz olarak hizmete açtığı destek eğitim merkezleri, yarıyıl tatilinde de öğrencilere kapılarını açıyor.

Bu kapsamda Demetevler (ortaokul), Karşıyaka (ortaokul-lise), Batıkent (ortaokul), Şentepe (ortaokul) ve Ragıp Tüzün (lise) Destek Eğitim Merkezi’nde öğrenciler, yarıyıl tatilinde 1 hafta sürecek olan hızlandırılmış kursla 2’inci döneme hazırlanacak.

“Onlar sayesinde ülkemizi ileri noktalara taşıyabiliriz”

Kurslarda genel tekrar ve konu eksikliklerinin giderilmesi amacıyla çalışmalar düzenlenerek soru çözümleri yapılacak. Rehberlik hizmetinin de verildiği destek eğitim merkezlerinde, rehber öğretmenler öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilenecek.

Göreve geldiği günden itibaren eğitim konusunda çok ciddi hizmetler yaptıklarını dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Sağlıklı bir toplum sağlıklı bir eğitimle yaratılır. Projenin maddi olarak çocuklarını kursa gönderecek durumu olmayan aileler için büyük bir olanak olduğuna inanıyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar sayesinde ülkemizi ileri noktalara taşıyabiliriz. Bu da ancak eğitimle olur” dedi.

“Çocuklarımız yarıyıl tatilini boş geçirmesin”

Yenimahalleli öğrencilerin yarıyıl tatilini kurslarda geçirerek bir sonraki döneme başarılı bir şekilde dönmelerini amaçladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Yaşar, “Eğitim konusunda üstümüze düşen görevi fazlasıyla yapıyoruz. Çocuklarımız yarıyıl tatilini boş geçirmesin, onlara katkı sağlayalım dedik ve hızlandırılmış kursumuzu bu yıl da açtık. Şu anda merkezlerimizde binlerce öğrenci eğitim alıyor. Kurs merkezlerimize gelerek çok iyi üniversitelere yerleşen öğrencilerimiz var, hepsiyle gurur duyuyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.