Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı

Zeytinburnu Belediyesi Adayların Yanında

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) en doğru tercihi yapmak için karar vermeye çalışan üniversite adaylarına 29 Temmuz Pazartesi’ye kadar ücretsiz tercih danışmanlığı vermeye devam ediyor.


Tercih telaşına düşen üniversite adaylarını yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, “Geleceğin için Doğru Tercih” sloganıyla bu heyecanlı süreçte öğrencilere kılavuz oluyor. 29 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00’a kadar adayları Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırlayacak olan Zeytinburnu Belediyesi, yeni nesil tercih robotu sayesinde üniversite adaylarına zorlu karar sürecinde destek vererek, öğrencilere en doğru bölüm ve üniversiteyi tercih etmeleri için yardımcı oluyor.

UZMAN HOCALAR DESTEK VERİYOR

Gerçeğe en yakın sonucu veren tercih robotu sayesinde adaylar için üniversite seçimini meşakkatli bir halden çıkarıp pratik ve doğru hale getiren Zeytinburnu Belediyesi, aynı zamanda öğrencilerin kısa sürede stressiz ve rahat bir tercih yapmalarına da katkı sağlıyor. 29 Temmuz Pazartesi saat 17.00’a kadar Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti vermeye devam edecek olan uzman hocalar, üniversiteye giden bu heyecanlı yolda en doğru tercih için kılavuz olacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.