ankahaber

Gündemde Bugün-1 Ekim 2018 Pazartesi

Başlıklar

1 Ekim 2018 Pazartesi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de  Yasama Yılı Açılış Törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN PEKCAN ANKARA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan,  Ankara Garı’nda Sosyal Kooperatif  Treni tanıtım  törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara Garı'nda Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni’nin Uğurlanması törenine katılacak. (Saat:10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.30-12.00)

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilecek “Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” temasının işleneceği “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” açılışını yapacak. (Saat:10.30)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 7. haftası MKE Ankaragücü-Antalyaspor ve Medipol Başakşehir-Evkur Yeni Malatyaspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:20.00-20.00)

-Spor Toto 1. Lig 7. haftası Giresunspor-Adanaspor ve Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü-Osmanlıspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:19.00-19.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.