ankahaber

Gündemde Bugün-10 Ocak 2020 Cuma

Başlıklar

10 Ocak 2020 Cuma, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafınca gerçekleştirilecek "Kanal İstanbul Çalıştayı"na katılacak.(Saat:09.00)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Shangri-La Bosphorus İstanbul'da Birleşmiş Markalar Derneği tarafından düzenlenen “Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katanlar Ödül Töreni”ne katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Shangri-La Bosphorus İstanbul'da “Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni”ne katılacak. (Saat:10.30) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 Ekim ayı İşgücü İstatistiklerini ve Kasım ayı Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD'nin düzenlediği operasyonla öldürülmesinin ardından İran'daki gelişmeler takip ediliyor. 

SPOR

-A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri’nde B Grubu’ndaki son maçında Belçika ile karşılaşacak. (Saat:18.30)

-Süper Lig kulüplerinin ara transfer çalışmaları ve ikinci yarı hazırlıkları takip ediliyor.

- Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 18. haftasında İspanya temsilcisi Barcelona ile deplasmanda karşılaşacak. (Saat:23.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.