ankahaber

Gündemde Bugün-11 Haziran 2017 Pazar

Başlıklar

11 Haziran 2017 Pazar Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE
-10-18 Haziran 2017 tarihleri arasında 5 oturumda gerçekleştirilecek olan  LYS sınavının ikinci oturumu gerçekleşecek. Üniversiteye girişin ikinci basamağı olan Lisans Yerleştirme Sınavlarının (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı, saat 10.00'da yapılacak
.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL’DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski TBMM Başkanı Hüsamettin cindoruk ile görüşecek ve Sancaktepe’de sokak iftarına katılacak. (Saat:14:00-20.43)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU CENEVRE’DE

-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “106. Uluslararası Çalışma Konferansı”Na (İlo) Katılmak Üzere Cenevre’ye Gidecek.  Ülkemizin Birleşmiş Milletler Nezdindeki Daimi Temsilciliği’nde İftar Programına Katılacak.

BAKAN YILMAZ ÇORUM'DA
-
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın için Sungurlu Kaymakamlığında düzenlenecek cenaze törenine katılacak.
(Saat:11.00)

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti teşkilatının iftar programına katılacak. (Saat:20.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE’DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Gümüşova İlçe Teşkilatı İftar Programına katılacak. (Saat:20.35)

SPOR
-A Milli Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki altıncı maçında yarın akşam Arnavutluk'un İşkodra şehrindeki Loro Boriçi Stadyumu'nda Kosova ile karşılaşacak. (Saat:21.45)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan, Ülker Sports Arena'da karşı karşıya gelecek.(Saat:18.00)



 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.