ankahaber

Gündemde Bugün-12 Ekim 2018 Cuma

Başlıklar

12 Ekim 2018 Cuma, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, General İhsan Alper Kışlası / Isparta'da 2018/8. Dönem Uzman Erbaş Komando Temel Kursiyerleri Bröve Takma Törenine katılacak, Isparta / Hükümet Meydanında Toplu Açılış Töreni ve Halka Hitap edecek ve Dolmabahçe Sarayı'nda 4. Uluslararası Yüksek Mahkemeler Zirvesi Akşam Yemeğine katılacak. (Saat:10.30-14.30-19.30)

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Resmi temaslarda bulunmak için Esenboğa Havalimanından İsviçre'ye hareket edecek. (Saat: 15.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri'nde Belediye Başkanları Toplantısına ve Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği SODEM Ödül Törenine katılacak. (Saat:11.00-16.45)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi ile Kümes Hayvancılığı Üretimi verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nde ilk hafta oynanacak 4 karşılaşma ile tamamlanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda İspanya'nın Herbalife Gran Canaria takımını konuk edecek. (Saat:20.45)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.